IN DEZE NIEUWSBRIEF
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
                        
                                      

Beste lezer,

Trots kan ik mededelen dat de webinarserie Leer online coachen voor professionals is geaccrediteerd door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

Ook in deze nieuwsbrief komen sprekers van het Lekker in je lijf evenement aan het woord. We hebben een prachtig programma, met een ongelofelijk mooie opening.

Heb je je nog niet aangemeld, doe dit snel. 

 

 

 

Webinarserie Leer online coachen voor professionals - geaccrediteerd door BGN

Al ruim 9 jaar coach ik deelnemers online. Inmiddels heb ik een effectief online coachingstraject waarin ik gebruik maak van veel programma's en handige tools. 

Ik deel graag mijn kennis en vind het geweldig om andere professionals op weg te helpen. Vandaar deze webinarserie. De webinars:

 

  • Opzetten van online coachingstraject
  • Werken met webinars
  • Werken met internetgroepen
  • Hoe krijg ik (online) klanten
  • Social media; hoe in te zetten

 

De webinarserie start op 7 mei, meld je snel aan!

 

Wil je gratis kennismaken., doe dan mee op donderdagochtend 2 mei met het GRATIS webinar Leer online coachen, dan kun je ontdekken of het ook iets voor jou is. 

 

 

Hieronder kun je kennis maken met weer een aantal inspirerende sprekers van het Lekker in je lijf evenement 

 

 

 

Monique Rosier

www.moniquerosier.com

Ik kwam Monique Rosier op het spoor omdat de ondertitel van haar boek ‘Nooit meer op dieet’ was. Een toevalligheid die niet toevallig bleek. Monique en ik strijden voor hetzelfde doel. Zij vooral met mensen met ondergewicht en ik vooral met mensen met overgewicht. Maar beiden willen we zo graag dat mensen stoppen met ongezond diëten en vrij worden van eten.

Ik ben heel dankbaar dat Monique op mijn pad is gekomen, ze kan als geen ander vertellen wat eten met je kan doen en vooral hoe je uit de strijd kunt komen.

Monique was te zien in KRO de wandeling; klik hier voor de uitzending.

 

 

 

 

 

Mireille Bruin - Empowerment-coach 

www.mireillebruin.nl

Mireille heeft een geweldige workshop gegeven voor Nooitmeeropdieet, daarna kon ik natuurlijk niet anders dan haar uitnodigen voor het Lekker in je lijf evenement.

Hier haar blog:

Nooit meer op dieet! Yes, that’s the spirit! Regelmatig wordt er met een verwijtende vinger gewezen naar het dieet. Het is niet goed, het is te zwaar, het is niet vol te houden! En het grootste stigma rondom het dieet: Het niet volhouden van je dieet leidt tot overgewicht!

Lees verder

 

Anne Elzinga - Dik in orde

Dik in orde facebook

Uit de blog van Hermina:

Volgens Anne Elzinga is het tijd voor een tegenbeweging, om de andere kant van obesitas te belichten. “Er zijn zoveel halve waarheden en mythes over overgewicht. Zo is dik niet per definitie ongezond en dun niet per definitie gezond.” Volgens Anne is het tijd voor eerherstel van de Rubensvrouw.

Lees de hele blog.

 

 

 

Lekker In je lijF Evenement 2013

Thema: Nederland Dieet Vrij

Donderdagavond 23 mei in Maarssen

 

 

 

 

 

 

 

Tot de volgende nieuwsbrief!

 

Lieve groet,

 

Angèle Bakker

social