Licht over Gewicht

Ben jij verstrikt geraakt in een eindeloze strijd om gewicht te verliezen?

Wil je zo graag afvallen, maar weet je niet meer hoe? Ben je moe van het calorieën tellen, verboden voedingsmiddelen, op de weegschaal staan, moeten sporten, geen koolhydraten meer en dan weer geen eiwitten meer. Ben jij ook de weg kwijt in het doolhof van diëten?

Eindelijk succesvol afvallen zonder jojo-en

Met de online cursus Licht over Gewicht leer je in een half jaar om met andere ogen naar jezelf te kijken. Niet alleen naar je eten of je gewicht, maar naar je hele leven, je lichaam, je zelfbeeld, je behoeften en je passies. Je leert succesvol patronen en gewoontes te doorbreken.
En met blijvend resultaat!


Diëten zijn hopeloos ineffectief

Uit een Britse studie van Diet Chef blijkt dat vrouwen in hun leven gemiddeld zo'n 17 jaar spenderen aan diëten. De gemiddelde vrouw gaat twee keer per jaar op dieet en valt elke keer gemiddeld vijf kilo af. Slechts 1% houdt het dieet langer dan een jaar vol, de rest valt weer terug in het oude eetpatroon met bijbehorend gewicht. Hoeveel jaar worstel jij al met je gewicht en hoeveel frustratie heeft dit je opgeleverd?

Focus op eten
Bij diëten ligt de focus op iets buiten jezelf: (niet) eten. De oorzaak zit echter van binnen: je eet teveel als je verdrietig bent, jezelf weinig waard vindt, onzeker bent, uit gewoonte en ga zo maar door.

Je eet teveel om jezelf te troosten, te belonen, of gewoon omdat je het gewend bent. Of je straft jezelf juist door iets niet te mogen eten.

Ik moet / Ik mag niet
Met diëten ben je vooral bezig met 'niet mogen' en 'moeten', een nogal negatieve opdracht aan jezelf. Je bent namelijk helemaal niet bezig met wat je WEL wilt. Dit voelt tegennatuurlijk en werkt demotiverend. Wil jij leven met NIET en VERBODEN, hoe voel jij je als je steeds tegen jezelf moet zeggen 'dit mag ik niet..'?

Dit zorgt ervoor dat je het niet volhoudt en dit versterkt weer jouw negatieve zelfbeeld. Dit is een sterke vicieuze cirkel die we zelf in stand houden.

Er is maar 1 conclusie mogelijk:
Diëten werken niet op lange termijn.

 

Wat werkt er dan wel?

Overgewicht is een resultaat van niet goed voor jezelf zorgen. Dit doe je om een reden. Pas als je onderzoekt waarom je eet en waarom je niet goed voor jezelf zorgt, kun je de werkelijke oorzaak van je overgewicht aanpakken en écht dingen veranderen.

Focus op innerlijke balans
In het programma Licht over Gewicht gaan we op zoek naar die oorzaak, je gaat op ontdekkingsreis in jezelf. Je onderzoekt jouw eetpatroon, je valkuilen, kijkt naar gewoontes, patronen, emoties, zelfbeeld en nog veel meer. Want hier ligt de oplossing. Dan blijkt dat je het eten helemaal niet meer hoeft aan te pakken, dit verandert namelijk mee.

Ontdek dat leren luisteren naar je behoefte, gaan voor wat JIJ wilt (echt ontdekken wat JIJ wilt), de echte verandering gaat worden. Dan is je eetprobleem aanpakken geen probleem meer, het is er gewoonweg niet meer.

Afvallen gaat niet alleen maar over minder eten. Juist niet!
Ontdek dat als je je focust op jezelf, het een makkelijk en natuurlijk proces wordt om gezond af te vallen en weer lekker in je vel te zitten.

Eten mag iets zijn waar je plezier aan beleeft, eten wordt weer wat het hoort te zijn en waar je van geniet. Wanneer je leert om te eten naar je werkelijke natuurlijke behoefte, mag je alles eten. Want je hebt geleerd te genieten en te stoppen als je voldoende hebt gehad.

Stap eruit, de oplossing is simpel, als je maar weet hoe.


Resultaat
Je voelt je lekker in je lijf, je bent tevreden met jezelf en eten is een positief onderdeel van je leven geworden.

E-cursus Licht over Gewicht - niet meer beschikbaar

Bestel het Boek Licht over Gewicht

 

Tijd voor een andere aanpak. Laat het diëten los. Leer hoe je kunt stoppen te worstelen met eten en jezelf. Ga voor die ECHTE verandering die blijvend is.


Doorbreek de cirkel van afvallen en aankomen en overwin!Contact:
Angele Bakker
info@nooitmeeropdieet.nl
06-38515033

 

Ontdek hoe je met steun meer kunt bereiken! .................................................................... Terug naar begin

 

Extra ondersteuning

De e-cursus is eventueel te combineren met mail-, telefonsiche of personalcoaching. Kosten zijn afhankelijk van de wensen van de deelnemer. Wil je hier meer informatie over, stuur een mailtje.

 


Contact     Algemene Voorwaarden     Garantie     Privacy     Zoeken     Links