1 op 1 coaching

Omdat steeds meer mensen uit heel Nederland en zelfs het buitenland contact met ons opnemen voor begeleiding bieden we de 1 op 1 coaching naast Roermond (op de praktijklocatie) ook Online aan. De meeste zorgverzekeraars vergoeden dit ook geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. Check hieronder meteen wat jouw verzekering vergoedt:

1 op 1 coaching

Al vanaf 2011 wordt er op de praktijklocatie in Roermond (EN momenteel ook door heel Nederland via Online Coaching) mega succesvol 1 op 1 coaching verzorgd door Kim en sinds januari 2017 heeft voedingsdeskundige en mindsetcoach Petra (mama van Kim) dit volledig overgenomen. Wat onze manier van werken zo uniek maakt is dat we verder kijken dan alleen voeding. Hoe gaat het met je? Heb je veel stress? Hoe ziet jouw werksituatie eruit? Hoe zou je graag willen dat je leven eruit ziet?

We krijgen heel vaak van onze klanten te horen dat ze het ontzettend fijn vinden hoe de gesprekken verlopen en dat er echt een plan op maat gemaakt wordt.

Als je graag 1 op 1 gecoacht wilt worden dan maak je eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek OF natuurlijk meteen al voor een intakegesprek. Als je besluit dat dit DE manier is die bij jou past dan wordt er in overleg met jou een voedingsschema op maat gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met jouw persoonlijke situatie. Er wordt gekeken naar jouw werksituatie, thuissituatie en persoonlijke voorkeuren. Ook zal er gekeken worden naar de oorzaak van het ‘probleem’, want enkel de manier van eten veranderen lost vaak niet alles op.

 

 

Daarnaast ontvang je bij ieder consult (in de praktijk in Roermond) een uitgebreide lichaamsmeting, waarbij o.a. het volgende wordt gemeten:

  • Vetpercentage
  • Vetmassa
  • Spiermassa
  • Vochtpercentage
  • Bmi
  • Viscerale vetwaarde (vet rond de organen)
  • Je ‘echte’ leeftijd

Samen met voedingscoach Petra bespreek je tijdens het gehele traject waar jij tegenaan loopt en wat jouw valkuilen zijn. Ook gaan we met je mindset aan de slag, mocht dat nodig zijn. Er zal steeds een passende oplossing geboden worden, maar als het nodig is krijg je af en toe ook een liefdevolle schop onder je kont! ?

Lees alle fantastische resultaten die al behaald zijn snel bij ‘succesverhalen’.

Petra en Kim zijn trouwens aangesloten bij de Beroepsvereniging BGN, waardoor er een grote kans bestaat dat jij de 1 op 1 coaching geheel of gedeeltelijk vergoed krijgt via de aanvullende verzekering. Check hier meteen wat jouw verzekering vergoedt.

Yes, ga je ervoor? Maak hieronder dan meteen een afspraak voor een GRATIS kennismakingsgesprek.

 

Voor en na foto’s van klanten

Esther -15 kilo

Dikke vette resultaten!

Nog niet overtuigd?
check de 
video!

Wil je graag 1 op 1 coaching EN de Online Community (met Kim) dan krijg je

50% korting Op de Online Community

Voor en na foto’s van klanten

Pascalle, -52 kilo

Maak nu een afspraak voor een GRATIS kennismakingsgesprek!

€ 397,- (6 maanden)

Of 6 termijnen van € 75,-

Inhoud hele Traject:
Intakegesprek, voedingsschema op maat, uitgebreide lichaamsmeting én 8 vervolgconsulten (verspreid over ongeveer 6 maanden)

Losse Consulten:
Losse Intake + voedingsschema op maat én uitgebreide lichaamsmeting: € 125,-
Los Vervolgconsult: € 65,-

 EXTRA AANBIEDING: Krijg 50% korting op de Online Community als je zowel voor de 1 op 1 coaching als de Online Community (Groepscoachings Traject met Kim) wilt gaan! Vraag dan aan Kim de kortingscode.

VERGOEDING DOOR ZORGVERZEKERAAR MOGELIJK!

Let's connect

Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Pinterest
Podcast

 

Let's connect

Instagram

Facebook

Youtube

LinkedIn

Pinterest

Podcast