1 op 1 coaching

LET OP! De 1 op 1 coaching kan momenteel alleen online worden gevolgd!

Steeds meer mensen kiezen voor Online Coaching, omdat ze zo minimale tijd kwijt zijn met maximaal resultaat!

De meeste zorgverzekeraars vergoeden dit ook geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. Check hieronder meteen wat jouw verzekering vergoedt:

1 op 1 coaching

Al vanaf 2011 bieden we mega succesvol online 1 op 1 coaching aan verzorgd door Kim en sinds januari 2017 heeft voedingsdeskundige en mindsetcoach Petra (mama van Kim) dit volledig overgenomen. Wat onze manier van werken zo uniek maakt is dat we verder kijken dan alleen voeding. Hoe gaat het met je? Heb je veel stress? Hoe ziet jouw werksituatie eruit? Hoe zou je graag willen dat je leven eruit ziet?

We krijgen heel vaak van onze klanten te horen dat ze het ontzettend fijn vinden hoe de gesprekken verlopen en dat er echt een plan op maat gemaakt wordt.

Als je graag 1 op 1 gecoacht wilt worden dan maak je eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek OF natuurlijk meteen al voor een intakegesprek. Als je besluit dat dit DE manier is die bij jou past dan wordt er in overleg met jou een voedingsschema op maat gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met jouw persoonlijke situatie. Er wordt gekeken naar jouw werksituatie, thuissituatie en persoonlijke voorkeuren. Ook zal er gekeken worden naar de oorzaak van het ‘probleem’, want enkel de manier van eten veranderen lost vaak niet alles op.

 

 

 

Samen met voedingscoach Petra bespreek je tijdens het gehele traject waar jij tegenaan loopt en wat jouw valkuilen zijn. Ook gaan we met je mindset aan de slag, mocht dat nodig zijn. Er zal steeds een passende oplossing geboden worden, maar als het nodig is krijg je af en toe ook een liefdevolle schop onder je kont! ?

Lees alle fantastische resultaten die al behaald zijn snel bij ‘succesverhalen’.

Petra is aangesloten bij de Beroepsvereniging BGN, waardoor er een grote kans bestaat dat jij de 1 op 1 coaching geheel of gedeeltelijk vergoed krijgt via de aanvullende verzekering. Check hier meteen wat jouw verzekering vergoedt. MAAR laat dit niet de reden zijn om het wel of niet te doen! Deze coaching verandert je leven, dat is wel een paar honderd euro waard toch? 

Yes, ga je ervoor? Maak hieronder dan meteen een afspraak voor een GRATIS kennismakingsgesprek.

 

Voor en na foto’s van klanten

Esther -15 kilo

Dikke vette resultaten!

Nog niet overtuigd?
check de 
video!

Voor en na foto’s van klanten

Pascalle, -52 kilo

Maak nu een afspraak voor een GRATIS kennismakingsgesprek!

€ 997,-  ex btw (6 maanden coaching)

Of 6 termijnen van € 197,- ex btw

Traject:
Uitgebreid intakegesprek, voedingsschema op maat én 8 (1 op 1) vervolgconsulten (verspreid over ongeveer 6 maanden)

 

VERGOEDING DOOR ZORGVERZEKERAAR MOGELIJK!

Let's connect

Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Pinterest
Podcast

 

Let's connect

Instagram

Facebook

Youtube

LinkedIn

Pinterest

Podcast