Online Groepscoaching!

(Online Community NOOIT MEER OP DIEET!)

Wil je super graag 2 maanden lang wekelijks door Kim gecoacht worden in een groep met likeminded people? En wil je alles leren over het creëren van een succesmindset en afvallen met behulp van de Wet van Aantrekking? Dan is de Online Community echt the place to be voor jou.

 

Wil je hier meer over leren, lees dan hieronder snel verder….

 

Online community

De Online Community NOOIT MEER OP DIEET! is een besloten groep op Facebook waarin ik jou wekelijks intensief coach, zodat je leert hoe je gewicht kunt verliezen zonder dieet!

Na 5 jaar lang zelf verschillende diëten geprobeerd te hebben en steeds weer terug te vallen in oude patronen ben ik erachter gekomen dat dit niet de manier is om blijvend resultaat te bereiken. Maar hoe dan? Ik ben uiteindelijk gaan kijken naar wat mijn lichaam nou echt nodig heeft en wat ik perse elke dag wil blijven eten, zodat ik niet het gevoel heb dat ik op dieet ben. Daarnaast ben ik me gaan verdiepen in het verhogen van mijn stofwisseling. Ik leerde hoe ik steeds meer kon eten overdag, terwijl ik daarnaast toch steeds meer gewicht verloor én ik kon blijven snoepen. Dit was een droom die uitkwam, want ik ben een enorme snoepkont ?

Toen ik dit allemaal had geleerd EN het voor mij bleef werken had ik echt een succesformule ontwikkeld die ik heel graag iedereen die wil afvallen wil leren! Want als ik dat kan dan kun jij dat ook!

Daarnaast ben ik mijn hele leven al mega geïnteresseerd in mindset en het leven van je mooiste leven! De Wet van Aantrekking speelt hier een belangrijke rol in voor mij en deze gebruik ik dan ook heel veel in mijn coaching. Afvallen is slechts een onderdeel van het worden van de beste versie van jezelf. Als jij een succesmindset weet te creëeren en de Wet van Aantrekking in je voordeel gaat gebruiken dan zul je niet alleen je doelen bereiken op het gebied van gewichtsverlies, maar ook op álle andere gebieden in jouw leven. Laat mij je inspireren en leren hoe jij op álle vlakken de beste versie van jezelf kunt worden en je mooiste leven kan gaan leiden!

Wat houdt de Online Community precies in:

Allereerst ontvang je per e-mail een 3-delige videoserie waarin ik jou precies uitleg hoe je jouw eigen stofwisseling kunt verhogen, waardoor je lichaam automatisch vet gaat verbranden. En daarnaast ontvang je 3 voorbeeld voedingsschema’s die gebaseerd zijn op stofwisseling verhogen, waarmee je meteen aan de slag kan!

  • Video 1: Hoe verhoog ik mijn stofwisseling
  • Video 2: Hoe krijg ik de juiste mindset
  • Video 3: (Bonusvideo) Interview met een dame die 52 kilo afviel in 1 jaar tijd
  • Daarnaast ontvang je dus ook meteen 3 voorbeeld voedingsschema’s.

Vervolgens ziet het er als volgt uit:

  • Elke week op maandag ontvang je van mij een nieuwe motivatievideo/ mindsettraining
  • Elke woensdagochtend om 9.00 uur geef ik een live Coachsessie op Facebook, waarin je me dus Live ALLE vragen kunt stellen die je maar wilt. Het is niet erg als je hier niet bij kunt zijn, je kunt dan evengoed je vraag stellen van te voren en dan kijk je het later terug.
  • Daarnaast vindt er elke vrijdagochtend thuis een weegmoment plaats (het resultaat mag gedeeld worden met de groep, maar dit hoeft niet)
  • Ook worden er dagelijks foto’s van maaltijden en recepten gedeeld door de groep en motiveren en helpen we elkaar. Ook krijg je een kijkje achter de schermen in mijn dagelijkse leven en de keuzes die ik maak op voedingsgebied.
  • Dit alles lekker in je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt! Waar je ook bent, overal ter wereld kun je deelnemen.

Juist het feit dat we dit samen doen, maakt deze begeleiding zo krachtig! Je hebt niet alleen door mij een stok achter de deur, maar ook door de groep.

De groep is er voor jou wanneer jij even die extra steun nodig hebt en samen gaan we er voor zorgen dat jij jouw doelen behaalt! Mocht je na die 2 maanden gewoon verder willen dan kan dat natuurlijk ook, dan heb ik een super leuk aanbod voor je!

Nog niet overtuigd?
check de 
video!

Wil je graag 1 op 1 coaching EN de Online Community (met Kim) dan krijg je 

50% korting op de groepscoaching

Voor en na foto’s van klanten

Fran -31 kilo

Een aantal woorden die de community typeren:

 

intensieve coaching door Kim
positiviteit
wet van aantrekking
stofwisseling verhogen
mindset
geen dieet
geen gekke dingen eten
persoonlijke ontwikkeling
méér eten
alles blijven eten (ja ALLES)
geen kcal tellen
geen stress
lief zijn voor jezelf
focus op wat kan wel i.p.v. wat kan niet
inspiratie
steun
motivatie
balans
lekker in je vel
blijvend resultaat

 

Nog meer Dikke vette resultaten!

Voor en na foto’s van klanten

Carmen Boots, -28 kilo

Waar wacht je nog op?

Inmiddels hebben al meer dan 1200 mensen hun streefgewicht bereikt op deze manier!

P.s. Als je niets met Facebook hebt en je bent niet regelmatig Online te vinden, meld je dan niet aan voor de Online Community, want dit gaat dan niet bij je passen! Je kunt dan veel beter voor 1 op 1 coaching kiezen en een gesprek met jouw persoonlijke coach plannen wanneer het jou uitkomt.

€197,- (2 maanden)

Of 2 termijnen van € 109,-

Meld je hieronder via de link direct aan, zodat je meteen mee kunt doen! (Als je je hebt aangemeld kan ik je ook meteen toevoegen aan de groep)

EXTRA AANBIEDING: Krijg 50% korting op de Online Community als je zowel voor de 1 op 1 coaching als de Online Community (Groepscoachings Traject met Kim) wilt gaan! Vraag dan aan Kim de kortingscode.

Twijfel je nog welke manier van coaching het beste bij jou past, vraag dan eerst een GRATIS kennismakingsgesprek aan.

Let's connect

Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Pinterest
Podcast

 

Let's connect

Instagram

Facebook

Youtube

LinkedIn

Pinterest

Podcast