Ik ben Kim en mijn leven is letterlijk 180 graden veranderd vanaf het moment dat ik niet meer elke dag bezig hoefde te zijn met mijn lichaam, want damn wat was dat een vreselijke tijd! Ik baalde elke dag als ik in de spiegel keek en ik vermeed zelfs bepaalde situaties, omdat ik veel te onzeker was.

Omgaan met verdriet

Toen ik 16 was zijn mijn ouders gescheiden en omdat ik niet met mijn verdriet kon omgaan ben ik gaan eten…heel veel eten. Dit zorgde ervoor dat ik in hele korte tijd 10 kilo ben bijgekomen. En die kilo’s moest en zou ik zo snel mogelijk weer eraf krijgen.

Toen brak een periode aan waarin ik mijn lichaam verschrikkelijk slecht heb behandeld. Ik heb periodes heel weinig gegeten, te veel laxeertabletten geslikt, flinke eetbuien gehad enz. En weet je… allemaal zonder resultaat! Het kostte me zó veel energie om elke dag op een negatieve manier met mijn lichaam bezig te zijn, dit wilde ik niet meer…

Van zo snel en zo veel mogelijk….naar zo goed mogelijk voor mezelf zorgen.

Vanaf het moment dat ik toen mijn focus verlegde van “zo snel mogelijk, zo veel mogelijk afvallen”naar “zo goed mogelijk voor mezelf zorgen” kreeg ik eindelijk wat ik altijd al wilde…-10 kilo.

Naast het feit dat ik op mentaal vlak enorm met mezelf aan de slag ging, ging ik ook langzaam steeds meer eten, waardoor ik mijn stofwisseling verhoogde en dus mijn vetverbranding stimuleerde zonder dat ik mezelf iets hoefde te ontzeggen. Wat een droom! En dat is het tot op de dag van vandaag nog steeds.

Inmiddels hebben mijn mama en ik al meer dan 1200 mensen op die manier mogen coachen naar een slanker lichaam. En het mooie is dat deze mensen niet alleen heel gemakkelijk gewicht verliezen, maar ze houden dit gewicht er ook moeiteloos af. En dat is toch waar het uiteindelijk om gaat?!

P.s. Wil je meer leren over afvallen, mindset en de Wet van Aantrekking abonneer je dan hier gratis op mijn Podcast.

 

Geen dieet, geen gekke dingen, maar gewoon lekker normaal eten. Ik geloof er in dat dit de enige manier is naar blijvend succes!

Must knows over Kim:

 Super enthousiast, gepassioneerd en gedreven
Woont samen met haar droomman (jaja gemanifesteerd ;)) in Maastricht
Vrijheid is haar belangrijkste kernwaarde
Verliefd op water en vooral de zee
Law of Attraction junkie
Master in manifesteren
Zorgt mega goed voor zichzelf
Gek op persoonlijke ontwikkeling
In love with Bali
Digital Nomad
Tennisster
Droomt van een succesvolle carrière als Motivational Speaker (en die gaat er komen ook)
Gek op gezonde voeding, maar ook op chocolade, koekjes en vlaai 😉
Enorme drive om mensen te helpen
Dik vet in love with life!

Let's connect

Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Pinterest
Podcast

 

Let's connect

Instagram

Facebook

Youtube

LinkedIn

Pinterest

Podcast