Benieuwd hoe mensen die al met Kim hebben gewerkt het hebben ervaren? Lees dan hieronder een aantal openhartige verhalen.

Voor en na foto’s van klanten

Pascalle, -52 kilo

“Ik ben veel meer in balans en heb super veel energie gekregen van het programma”

Marjolein (5 kilo afgevallen)

“10 kilo afgevallen en op naar de volgende 10”

In december 2016 was ik er klaar mee. Mede door medicijngebruik was het getal op mijn weegschaal nog nooit zo hoog geweest.  Ik had al vaker gelijnd, lees: mezelf uitgehongerd, maar de daarbij behaalde resultaten, lees: afgevallen kilo’s, zaten er binnen no time weer aan. Ook de kilo’s, verloren door obsessief sporten, zaten er weer zo aan.

Mijn gewicht werkte door op mijn humeur, en mijn zelfbeeld daalde bijna tot nul. Het roer moest om. Op aanraden van kennissen kwam ik op de site van Kim terecht. Daar las ik haar plan van aanpak. Mede door de succesverhalen besloot ik voor een kennismakingsgesprek te gaan. Tijdens dit gesprek sloeg het enthousiasme van Kim over op mij en ik besloot met haar de strijd tegen de kilo’s aan te gaan.

Tijdens het intake gesprek kon ik niet geloven hoeveel ik moest eten en dat ik daarbij toch zou afvallen. Voor het eten ’s avonds nog eerst kwark eten? Was ze helemaal gek geworden? Omdat ik als verpleegkundige onregelmatig werk was het voedingsschema voor mij een heel fijne hou-vast. Vol goede moed begon ik aan de kwark, het eten van heel veel eiwitten, heel veel fruit en halveerde ik de portie van mijn avondeten. Het was in het begin moeilijk om zoveel te eten, omdat mijn verstand zei: alleen door minder eten kun je afvallen. Maar na twee weken liet de weegschaal zien dat het concept van Kim werkte: BAM.. 4 kilo eraf !!!

Ik maakte er een sport van om creatief te worden met lekkere, gezonde dingen. Zelfs mijn huisgenoten gingen overstag en in plaats van twee keer frietjes per weekend aten zij samen met mij op zondag een heerlijke wrap uit de oven, met natuurlijk heel veel groenten.

Ik had er een gewoonte van gemaakt om elke morgen stiekem even op de weegschaal te gaan staan. Het is heel motiverend als je ziet dat er weer iets van af is, maar tegelijkertijd is het ook heel frustrerend als de wijzer niet het gewenste resultaat aangeeft, met als gevolg: Op die dag minder eten dan dan was afgesproken. In mijn tweede bezoek aan kim kwam mijn weegschaalgedrag ter sprake. Kim gaf mij het advies om de weegschaal de deur uit te doen. Zij verzekerde mij dat ik bleef afvallen als ik me hield aan haar schema. Zo gezegd zo gedaan. De weegschaal ging eruit en drie spannende weken volgden. Gaandeweg merkte ik dat er rust kwam in mijn hoofd: ik hield me aan het voedingsschema en de weegschaal verdween uit mijn gedachte. De nacht voordat ik weer na kim moest sliep ik slecht. Was ik wel afgevallen ? Maar, zoals Kim had beloofd, ik was toch echt weer meerdere kilo’s kwijt. Nu 2 maanden later ben ik in totaal 10 kilo afgevallen zonder heel veel moeite. En dit heb ik gevierd met een lekker gebakje, want dat mag ook af en toe.

Ik zit nu op de helft van mijn afval streefgewicht. En ik weet zeker dat ik, mede door de peptalks en goede adviezen van Kim, mij deze komende zomer weer een heel ander mens zal voelen, zowel lichamelijk als geestelijk.

Kathalien 29 jaar | -10 kilo

Dikke vette resultaten!

Dikke vette resultaten!

Voor en na foto’s van klanten

Esther Linders, -15 kilo

Ik verlies gewicht maar heb niet het gevoel dat ik aan het diëten ben.

Gewicht verliezen is altijd een moeizaam project, extreem opletten en dingen weglaten poeh poeh, maar toen ik bij Kim terecht kwam via via, was het gewoon ontspannen “anders eten”. Ik verlies gewicht maar heb niet het gevoel dat ik aan het diëten ben. En daarbij is ze een Top meid enthousiast en stimulerend!

Cherty 59 jaar | (7 kilo afgevallen tot nu toe)

Nu bijna 2 jaar verder is nummer 2 alweer geboren, tijdens deze zwangerschap probeerde ik zoveel mogelijk de tips te blijven volgen, wat resulteerde dat ik weinig extra kilo’s had na de bevalling.

Na mijn zwangerschap en herstel van mijn kruisbandoperatie mocht ik in mei 2015 eindelijk weer beginnen met sporten, wat had ik dat al die tijd gemist zeg! 
Na fanatiek aan de slag te zijn gegaan met tennis en bodyattack, merkte ik dat mijn conditie direct op peil was maar de overgebleven zwangerschapskilo’s raakte ik maar niet kwijt. 
Ik sport genoeg dan moeten de kilo’s er van zelf af gaan was mijn gedachte, helaas werkte dit niet (meer). Of het aan de leeftijd ligt of aan iets anders, er moest iets gebeuren….

Via via hoorde ik positieve verhalen over Kim. Na een eerste intake kwamen we er snel genoeg achter dat ik te weinig eetmomenten had. Daarnaast dronk ik veel te weinig, m.u.v. de wijntjes  . We hebben een aantal dingen op papier, hiermee rekening houdend wat ik graag eet, wat ik echt niet wil missen en wat mijn dagelijkse ritme is. Het moet uiteraard wel passen binnen je dagelijkse bezigheden benadrukte Kim altijd. Een voorbeeld om 16:00u een kommetje kwark eten was voor vaak lastig doordat ik op dat tijdstip veel in afspraken zit of onderweg ben. Dit hebben wij vervangen door een stuk fruit of een gezonde reep. 
Door deze praktische voorbeelden, lekkere recepten, een luisterend oor en een geweldig doel voor ogen voelde het niet als een belasting en liet ik de wijntjes door de weeks van zelf staan en beperkte ik dit in het weekend. 
Met een druk sociaal leven vond ik de wijntjes en lekkere hapjes in de avond en in het weekend het lastigste. Ik heb zo veel mogelijk geprobeerd dit te vervangen door gezonde snacks zoals snoeptomaatjes, komkommer, bloemkool met een gezonder sausje.  Hierdoor stond er toch iets op tafels, waarvan ik zonder schuldgevoel lekker van kan blijven eten en witte wijn, werd vervangen door rode wijn

Nu ben ik uiteindelijk 10 kg kwijt geraakt, door meer te gaan eten maar dan met de juiste combinaties en een goede verdeling. Hierdoor zat ik direct lekkerder in mijn vel, past mijn oude kleding weer en dit werkte verslavend. Nu bijna 2 jaar verder is nummer 2 alweer geboren, tijdens deze zwangerschap probeerde ik zoveel mogelijk de tips te blijven volgen, wat resulteerde dat ik weinig extra kilo’s had na de bevalling. Nu merk ik dat alle tips van Kim onderdeel van mijn dagelijkse leven zijn geworden. Het voelt totaal niet als een must, het is zelf zo dat als ik een aantal dagen anders eet, ik mij ongemakkelijker voel en vaak een opgeblazen gevoel heb.

Kim, super bedankt voor al je tips en adviezen ik gebruik ze nog iedere dag!

Steffie 30 jaar (10 kilo afgevallen)

Voor en na foto’s van klanten

Fran Kuivenhoven, -31 kilo

Binnen twee maanden tijd was ik mijn extra kilootjes kwijt en zit nog steeds goed op gewicht en voel me veel beter!

Via mijn moeder heb ik Kim leren kennen. Sinds een paar jaar heb ik mijn gewicht redelijk onder controle maar afgelopen zomer merkte ik dat er langzaam toch stiekem weer wat kilootjes bij kwamen die ik er maar niet vanaf kreeg. Aangezien ik een mooie bruiloft in het vooruitschiet heb wilde ik deze paar kilo er toch af en heb een afspraak met Kim gemaakt. Een geweldige enthousiaste meid! Binnen twee maanden tijd was ik mijn extra kilootjes kwijt en zit nog steeds goed op gewicht en voel me veel beter! Kim luistert en stimuleert en stelt met jezelf een voedingsschema op zodat je zelf aan kunt geven waar je wel en niet van houdt zodat het helemaal niet op een dieet lijkt. Ik eet nu meer als voorheen!

Anoniem (5 kilo afgevallen)

 

Voor en na foto’s van klanten

Carmen Boots, -28 kilo

mijn zwemband is weg en ik heb gewoon een platte buik!!

In juni 2016 woonde ik een workshop van Kim bij. Zij vertelde een inspirerend verhaal over hoe je door anders te eten kunt afvallen. Dus overdag veel eten (ik eet meer dan voorheen) en ’s avonds zo min mogelijk. En af en toe een stukje vlaai of een lekker stukje chocolade mag. Ik dacht: “dit is iets voor mij!”. Ik probeerde al een tijdje mijn zwembandje te verminderen door gedurende de week niet te snoepen (alleen in het weekend), maar ik viel geen grammetje af.

Dus dezelfde dag ben ik naar de supermarkt gegaan om meteen te starten met de adviezen die Kim gegeven had. Na een week zat ik toch met de vraag: “doe ik het wel goed?” Ik besloot dat een individueel traject bij Kim de oplossing was om antwoord op deze vraag te krijgen. Ik ben in juli gestart met een traject bij Kim. Nu zijn we een half jaar verder en ik zie ongelooflijk veel resultaat.

Terwijl ik me in de zomervakantie en met de feestdagen in december toch niet echt aan het voedingsplan heb gehouden. Ik ben zo’n 4,5 kilo (van 64 naar 59,5 kilo) afgevallen, maar wat ik nog veel belangrijker vind: mijn zwemband is weg en ik heb gewoon een platte buik!!

Voor mij was het makkelijk vol te houden omdat ik overdag heel veel mocht eten, dus ik had helemaal geen hongergevoel. Ik zie het nu echt als een nieuwe manier van eten en ik ga er dus, met enige aanpassingen in het voedingsplan, mee door. Ik wil echt niet meer terug naar mijn oude eetpatroon.

Kim, bedankt voor alle positieve gesprekjes en motiverende woorden!

Marian 49 jaar (4,5 kilo afgevallen)

in 10 weken vlogen de geplande kilo’s er vanaf!

Vroeger kon ik eten wat ik wilde en nog waren mijn benen niet voller te krijgen. Mijn moeder zei altijd “dat verandert vanzelf!”, gelijk bleek ze te hebben!

Ik ben altijd sportief geweest, helaas is sporten niet altijd gezond en liep ik een ernstige blessure op waardoor het sporten op een laag pitje kwam te staan. Na een gecompliceerde zwangerschap blijven er enkele kilo’s aan mijn lijf plakken. Een Prednisonkuur van 3 maanden als gevolg van een auto-immuunziekte gaf de nekslag aan mijn figuur. Het intensiveren van sporten bood niet wat ik zocht, mijn figuur gaf geen krimp! Aangezien de artsen duidelijk waren dat “Prednison-vet” er nauwelijks vanaf gaat, zakte de moed mij in de schoenen. Er moest toch iets zijn..?

Het niet willen accepteren van mijn figuur deed mij besluiten om op te zoek gaan naar begeleiding. Maar wel begeleiding die kijkt naar de behoeftes van de persoon en resultaten voor de toekomst wilt behalen, niet voor het moment. En dat vond ik bij Kim! Al in het 1e gesprek werd mij duidelijk dat Kim betrokken is, kijkt naar de persoon,  geen blad voor de mond neemt en een balans zoekt. Kim wilt samen met je op zoek gaan naar een voedingspatroon dat niet maar voor 3 maanden vol te houden is, maar je nieuwe “way of life” wordt. Precies wat ik zocht!

Een van de vragen van Kim was “wat moet absoluut terug komen in je nieuwe voedingspatroon?” en mijn antwoord was duidelijk; chocolade! Niet wetende dat er dus dagelijks een geniet-momentje ingebouwd werd met chocolade. De overige invulling voldeed aan mijn fysieke behoefte, zonder dat ik honger had. Uiteten, iets dat wij wekelijks doen, bleef mogelijk! Borrelavondjes met vriendinnen, in licht aangepast vorm, bleven mogelijk! Al met al; heerlijk eten op een verantwoorde wijze, begeleid door een expert die kritisch is.

Hoewel ik erg sceptisch was, boekte ik al snel resultaat; in 10 weken vlogen de geplande kilo’s er vanaf! Mijn lichaam keerde terug naar herkenbare vormen. De “nazorg” van Kim is geweldig; vinger aan de pols houden, aanpassen waar nodig, je ruimte geven wanneer het even niet zo fijn gaat en kritische vragen blijven stellen over het handelen van jezelf. Ik ben inmiddels 1,5 jaar verder, op een dip na, blijf ik zeer tevreden over de geboekte resultaten maar vooral zeer tevreden over de begeleiding van Kim!

Anneleine 36 jaar (10 kilo afgevallen)

Toch zijn er nog zeker momenten dat ik ook wel eens zondig in het weekend,
maar door de week houd ik mij zeker aan het schema.

In september gestart onder begeleiding van Kim om mijn overgewicht aan te
pakken.
Ik woog 93,9 kilo, en inmiddels ( eind november ) al 6 kilo kwijt.
Doel is om minimaal 10 kilo af te vallen.
Ook is mijn cholestorol te hoog en doordat ik gestart was om een gezondere 
levenstijl hoef ik nog niet gelijk aan de pillen om dit aan te pakken en
wachten we eerst af hoe deze gezondere levenstijl reageert op mijn te hoog 
cholestorol.

In het verleden wel eens geprobeerd om af te vallen maar zonder begeleiding
is dit toch wel erg moeilijk.
Na mijn eerste bezoek bij Kim had ik een prettig gevoel overgehouden en zij
 weet jouw zo te motiveren dat dit ook moet en gaat lukken.

Het eetschema wat zij had gemaakt voor mij, is goed te doen ook al ben ik 
veel onderweg.
 Ook ben ik door haar zo gemotiveerd geraakt dat ik ook veel meer ben gaan
 bewegen en nu dagelijks 30-45 minuten wandel en me veel beter ben gaan
voelen.

Toch zijn er nog zeker momenten dat ik ook wel eens zondig in het weekend,
maar door de week houd ik mij zeker aan het schema.

De komende weken moeten er nog zeker een paar kilo’s vanaf om mijn doel te
 bereiken maar met de hulp van Kim gaat dit zeker lukken.

Stefan 45 jaar (6 kilo afgevallen)

in 10 weken vlogen de geplande kilo’s er vanaf!

Vroeger kon ik eten wat ik wilde en nog waren mijn benen niet voller te krijgen. Mijn moeder zei altijd “dat verandert vanzelf!”, gelijk bleek ze te hebben!

Ik ben altijd sportief geweest, helaas is sporten niet altijd gezond en liep ik een ernstige blessure op waardoor het sporten op een laag pitje kwam te staan. Na een gecompliceerde zwangerschap blijven er enkele kilo’s aan mijn lijf plakken. Een Prednisonkuur van 3 maanden als gevolg van een auto-immuunziekte gaf de nekslag aan mijn figuur. Het intensiveren van sporten bood niet wat ik zocht, mijn figuur gaf geen krimp! Aangezien de artsen duidelijk waren dat “Prednison-vet” er nauwelijks vanaf gaat, zakte de moed mij in de schoenen. Er moest toch iets zijn..?

Het niet willen accepteren van mijn figuur deed mij besluiten om op te zoek gaan naar begeleiding. Maar wel begeleiding die kijkt naar de behoeftes van de persoon en resultaten voor de toekomst wilt behalen, niet voor het moment. En dat vond ik bij Kim! Al in het 1e gesprek werd mij duidelijk dat Kim betrokken is, kijkt naar de persoon,  geen blad voor de mond neemt en een balans zoekt. Kim wilt samen met je op zoek gaan naar een voedingspatroon dat niet maar voor 3 maanden vol te houden is, maar je nieuwe “way of life” wordt. Precies wat ik zocht!

Een van de vragen van Kim was “wat moet absoluut terug komen in je nieuwe voedingspatroon?” en mijn antwoord was duidelijk; chocolade! Niet wetende dat er dus dagelijks een geniet-momentje ingebouwd werd met chocolade. De overige invulling voldeed aan mijn fysieke behoefte, zonder dat ik honger had. Uiteten, iets dat wij wekelijks doen, bleef mogelijk! Borrelavondjes met vriendinnen, in licht aangepast vorm, bleven mogelijk! Al met al; heerlijk eten op een verantwoorde wijze, begeleid door een expert die kritisch is.

Hoewel ik erg sceptisch was, boekte ik al snel resultaat; in 10 weken vlogen de geplande kilo’s er vanaf! Mijn lichaam keerde terug naar herkenbare vormen. De “nazorg” van Kim is geweldig; vinger aan de pols houden, aanpassen waar nodig, je ruimte geven wanneer het even niet zo fijn gaat en kritische vragen blijven stellen over het handelen van jezelf. Ik ben inmiddels 1,5 jaar verder, op een dip na, blijf ik zeer tevreden over de geboekte resultaten maar vooral zeer tevreden over de begeleiding van Kim!

Anneleine 36 jaar (10 kilo afgevallen)

Inmiddels ben ik van 128.5 kg naar 93 kg gedaald

Ik woog voordat ik met lijnen begon 128.5 kg. Diverse keren heb ik zelf geprobeerd mijn gewicht omlaag te krijgen, maar helaas ging ik 2 kg minder wegen om daarna weer 2.5 kg omhoog te gaan. Zodoende sloop ik stiekem op naar de 128.5 kg. Toen mijn gezondheid hierdoor ging haperen, ging ik naar de huisarts. Die kon  me alleen maar zeggen dat  heel veel niet in orde was zoals te hoog cholestrol, te hoge bloeddruk en alles wat mis kon gaan was voorhanden.

Via de verpleegkundige kwam ik daarna bij Kim terecht. Hier werd met veel zorg een voedingsschema voor mij samengesteld. Vanaf het eerste moment werd het heel goed gecontroleerd.
Het resutaat elke keer weer bij de controle stimuleerde me weer om verder te gaan, maar vooral ook het enthousiasme van Kim als het weer gelukt was. Inmiddels ben ik van 128.5 kg naar 93 kg gedaald.

Het hele ‘lijnen’ viel enorm mee, daarover alleen maar lof voor de begeleiding van Kim. Inmiddels is mijn gezondheid geheel in orde zoals die hoort te zijn voor iemand van mijn leeftijd. Het dieet was zo samengesteld dat ik geen enkel probleem heb gehad de gehele tijd. Ik heb in die hele periode geen enkele keer het idee gehad dat ik te weinig eten kreeg of een hongergevoel had. Een aardige bijkomstigheid ( maar niet onbelangrijk) is dat mijn conditie er enorm op vooruit is gegaan en ik beweeg me veel gemakkelijker. Ook pas ik weer in normale kledingmaten, dus geen hobbezakken meer. Ik kan daarom iedereen die er aan denkt om gewicht te willen verminderen aanraden om dit onder begeleiding te doen van Kim.

Kim dankjewel

Eugene 70 jaar (35,5 kilo afgevallen)

Ik zit veel beter in mijn vel en sta sterker in mijn schoenen.

Al jaren kamp ik met overgewicht.  Een aantal jaar geleden had ik besloten om er iets aan te doen. Samen met mijn echtgenoot ben ik naar een diëtiste gegaan. En ja hoor dit had resultaat! Ik viel ruim twintig kilo af. Helaas slopen de oude eetgewoontes er weer in. Ik was ongeveer weer 15 kilo aangekomen. Op het werk kon ik me wel beheersen. Ik at zelfs vrij weinig. Maar …..als ik thuiskwam had ik enorme honger. Al voor het avondeten gingen er wat koekjes, chips of een handje nootjes in. De hoeveelheid avondeten was enorm. Hier had ik na afloop enorme spijt van. Met als gevolg dat ik na het eten een vinger in de keel stak. Waarna ik weer honger kreeg en ging snoepen.  Dit begon eerlijk gezegd langzaam te knagen. Ik wilde hiermee stoppen.

Via via kwam ik bij Kim terecht. Ik had voor mezelf besloten dat ik tijdens het eerste gesprek wilde beoordelen of er een klik tussen ons was. Dit heb ik ook eerlijk zo benoemd. En ja hoor…..de klik was er meteen. Ik voelde me heel vertrouwd. Zo vertrouwd dat ik tijdens het eerste gesprek al meteen over mijn eetprobleem (het braken) heb verteld. Dit had ik tot nog toe aan niemand toe vertrouwd.  We hebben samen tijdens het gesprek gezocht naar de kern van mijn overgewicht. Het bleek dat ik overdag  te weinig at waardoor mijn suikerspiegel  tegen etenstijd een enorme dip had. We hebben een menu samengesteld. Tot mijn verbazing mocht en mag ik heel veel eten. Te beginnen met een stevig ontbijt. Verder hebben we ook naar dieperliggende oorzaken gekeken.  Hierdoor kwam ik erachter dat ik nauwelijks “nee” durf te zeggen.  Dit kan onbewust een blokkade geven in mijn lijf waardoor ik niet afval. Ook hier ben ik in gegroeid. Ik durf echt veel eerder mijn grens aan te geven.

Ik ben nu pas een aantal weken bezig. Het braken is gestopt. Daar ben ik heel trots op.  Er zijn een paar kilo’s af en ik heb enorme zin om door te gaan en definitief mijn eetpatroon om te gooien en daarmee kilo’s te verliezen. Kim weet je enorm te motiveren en trots te laten zijn op jezelf. Ook als het wat minder gaat (bijv. tijdens de feestdagen) dan weet ze je erna weer zo op te peppen dat je er weer vol tegen aan gaat. Ik zit veel beter in mijn vel en sterker in mijn schoenen.  Ik heb nagenoeg geen hongergevoel meer. Je mag ook echt veel el lekker eten. Ik heb nog een lange weg te gaan. Maar ik weet dat het gaat lukken!

Anoniem (11 kilo afgevallen)

Kim gaf goede en bruikbare adviezen en tips. Ze was een echte coach, die je op momenten oppepte, maar ook met een kritische blik meekeek.

In mei/juni 2016 heb ik mij bij Kim gemeld met de vraag of zij mij kon helpen bij mijn streven om enkele kilo’s kwijt te raken. Niet dat er bij mij sprake was van ernstig overgewicht, maar je kent het wel…..er zitten net wat kilootjes te veel aan, waar je zo nu en dan last van hebt.

Kim is enthousiast aan de slag gegaan en na het intake-gesprek ben ik goed gemotiveerd en met een op mij afgestemd voedingsschema aan de slag gegaan. Uitgangspunt bij dit voedingsschema was dat ik zeker 5 eetmomenten op een dag zou hebben, waarbij de inname van eiwitten van groot belang was. Daarnaast weinig koolhydraten, vlees en vis, maar wel veel groenten.

Het enthousiasme van Kim sloeg op mij over, zeker toen ik merkte dat het voedingsschema zijn vruchten begon af te werpen. Binnen relatief korte tijd – enkele maanden – was ik 8 kilo lichter en ik voelde mij in alle opzichten een stuk energieker en fitter. Het programma was heel goed vol te houden (5x eten per dag is best veel) en het zorgt ervoor dat je geen honger hoeft te lijden.  Ik heb vanaf het begin consequent de porties afgewogen en doe dat eigenlijk nog steeds. Hierdoor blijf je in balans en eerlijk gezegd wen je snel aan iets beperkter pasta, rijst, vlees en vis eten. Ik eet nu zelfs minimaal 1x per week vegetarisch.

Ging het dan allemaal van een leien dakje? Nou nee, natuurlijk waren er feestjes, BBQ’s, vakanties en andere momenten dat het best lastig of meer onpraktisch was om je aan het programma te houden. Maar met een beetje discipline en logisch nadenken lukt dat best.

De “controle-en weegmomenten” bij Kim waren ondersteunend. Kim gaf goede en bruikbare adviezen en tips. Ze was een echte coach, die je op momenten oppepte, maar ook met een kritische blik meekeek.

Peter 52 jaar (6 kilo afgevallen)

Ik wil regelmatig in contact blijven met Kim om haar het proces mee te laten volgen. Hierdoor heb ik ook een stok achter de deur.

 Elke dag krijg ik de wowdeal, waar ik op een dag de wowdeal van Kim binnen kreeg.
 Ik ben altijd wat sceptisch dus heb ik eerst met Kim Munnecom gebeld.
Dat gesprek verliep goed en ik had er vertrouwen in.
Een afspraak werd gemaakt. Kim gaf gelijk blijk van interesse in mijn leven en mijn leefgewoonten. Dus ook mijn eetgewoonten. Ze stelde diepzinnige vragen die zeer doordacht gesteld waren. Je komt hierdoor dicht bij jezelf. Als opdracht moest ik 4 dagen opschrijven wat ik zoal at.

Weer had ik de tweede keer een goed gesprek met haar. Ze kwam echt tot de kern, waarom ik dingen at. Als volgende stap kreeg ik van haar een dagindeling met eten wat ik mocht  eten door de dag. Hiermee ging ik vol goede moed aan de slag. Na drie weken was ik bijna 3 kilo kwijt. Ik had intussen een heel ander eetpatroon waar ik nog steeds volop mee verder ga. Ik wil regelmatig in contact blijven met Kim om haar het proces mee te laten volgen. Hierdoor heb ik ook een stok achter de deur. Ik raad iedereen Kim aan en je zult zien dat het je gaat lukken samen met Kim.

Bernie 51 jaar (7 kilo afgevallen)

 

Ik voel me een stuk gezonder en fitter.

Tegen het eind van 2011 zag ik  een advertentie voor een uitgebreide gewichts- en vetmeting en eerste adviezen. En ik dacht: “laat ik dat toch nog maar eens proberen”. Ik woog toen ruim 140 kg en had steeds meer last van mijn rug en lang staan of lopen ging niet goed. Ik had wel vaker geprobeerd om wat af te vallen. Zo had ik o.a. ‘Modifast’ en ‘Herbalife’ geprobeerd, en ook een diëtiste had ik al eens bezocht. Maar echt afvallen lukte nooit, behalve in mijn beurs.

Bij het eerste gesprek met Kim was ik dan ook een beetje sceptisch. Zou het nu wel lukken? Kim heeft dat toen ook wel gemerkt, want in haar adviezen heeft ze altijd geprobeerd de wijzigingen in mijn leef- en eetpatroon binnen mijn eigen mogelijkheden te zoeken.Door mijn gewicht en bijbehorende rugklachten was veel bewegen niet goed mogelijk. Ik had ook weinig zin in uitgebreide fitnessprogramma’s, die ik toch niet zou kunnen volhouden. Kim heeft dat goed aangepakt door eerst meer regelmaat in mijn eetpatroon te brengen met wat meer fruit tussendoor, en minder eten ’s avonds voor de TV. Pindakaas werd vervangen door Sandwich spread en kipfilet, chips door Snack-a-Jacks en koffie, bier en frisdrank door groene thee en cola-light. Vooral de eerste keren als ik bij de schaakclub of tafeltennisclub aan de bar zat was het lastig om een cola-light of crystal-clear te bestellen in plaats van het gebruikelijke pilsje. Maar na een tijdje ging dat steeds makkelijker. Dit was ook de eerste keer dat ik merkte dat gezonder eten niet altijd vies hoeft te zijn.

Later, toen deze eerste aanpassingen tot het eerste gewichtsverlies hadden geleid, wist Kim me over te halen om minder vlees te eten en af en toe een salade. Vroeger at ik nooit rauwkost. Dat was toch meer voedsel voor konijnen. Ook meer beweging werd tegen de zomer geadviseerd. Daarop ben ik gaan wandelen in het bos vlakbij mijn huis. En in de vakantie heb ik een paar fietstochten gemaakt. Tijdens verjaardagen, feestdagen en carnaval is het nog steeds lastig om al dat lekkers te laten staan. Maar dat hoeft ook niet altijd. Het leven moet nog steeds geleefd worden. Maar na 2 jaar begeleiding door Kim ben ik ondanks mijn ‘zondige momenten’ toch ongeveer 30 kilo kwijt.

Ik voel me een stuk gezonder en fitter. Ik eet nu 1 of 2 keer per week een salade. In de zomer loop ik regelmatig een stuk in het bos of maak een tochtje op de fiets. En in de winter ga ik bij een fitnessclub oefeningen doen. En één keer per week volg ik bij MP-sports een half uurtje een personal training. Allemaal dingen die ik 2 jaar geleden nog voor onmogelijk gehouden had.Al met al ben ik Kim zeer dankbaar voor alle hulp die ze mij geboden heeft.

Han 50 jaar (41 kilo afgevallen)

 

Ik ben blij dat ik de stap genomen heb om eens te laten kijken naar mijn eetpatroon. De conclusie ik at te weinig verspreid over de dag, waardoor mijn stofwisseling te veel geschommelde en ik kilo’s aan kwam.  Nu moet ik naar mijn idee meer en vaker eten, wat in het begin moeilijk te plannen was met mijn dagelijkse werkzaamheden. Ik ben al een aantal kilo’s kwijt en dat zonder te diëten… SUPER. Nu ben ik op aanraden van Kim ook nog begonnen met bootcamp bij Buitengewoon Sportief. In het begin dacht ik waar ben ik aan begonnen, maar ook daar is de begeleiding geweldig en vind ik het super leuk om te doen en ga met plezier sporten.

 

Souheila 27 jaar (9 kilo afgevallen)

 

Via een wow deal ben ik bij Kim terechtgekomen. Ik werd hartelijk ontvangen en de begeleiding was super. Kim gaf me goede tips om wat gewicht te verliezen. Ik wilde 10 kilo afvallen, maar ze zei ook eerlijk tegen mij dat 10 kilo voor mij teveel was. Het resultaat naar een paar weken mocht er dan ook wel zijn. Maar liefst 7 kilo ! Het enige wat ik eigenlijk hoefde te doen was meer eten over de dag verdeeld.

Het is nu een paar maanden geleden en ik zit nog steeds op mijn gewicht, met dank aan Kim Munnecom.

 

Carola 50 jaar (7 kilo afgevallen)

 

Inmiddels ben ik in 6 weken al 6 kilo kwijt.

Voor de zoveelste keer wilde ik weer wat kilo’s kwijt te raken.
Ik was al een paar keer begonnen met “lijnen” maar hield het niet vol, ook ging het erg  langzaam.
Toen kwam ik in contact met Kim. Inmiddels ben ik in 6 weken al 6 kilo kwijt. 
Kim had veel tijd voor me en probeerde ook de achterliggende oorzaak van het overgewicht te achterhalen.
Ze gaf me uitgebreide uitleg en informatie over voeding, ook veel informatie die ik nog niet wist.
 Voor mij werd een persoonlijk voedingsadvies gemaakt.

Els 58 jaar (6 kilo afgevallen)

 

Dankzij kim en het sporten waar ik steeds fanatieker in werd, ben ik in een half jaar tijd ongeveer 25 kilo afgevallen

Toen ik begon woog ik 128 kilo en  was nooit echt in staat om mezelf ertoe te zetten om te beginnen met afvallen.  Toen uiteindelijk een goede vriend van me zei, dat hij mij heel graag wilde helpen door met me te gaan sporten en me te motiveren. Aangezien sporten alleen niet genoeg was en ik bewuster moest gaan eten ben ik via hem terecht gekomen bij Kim. Ze heeft me kei hard met de neus op de feiten gedrukt en een mooi programmaatje voor me samengesteld, wat voor mij  “redelijk makkelijk” zou moeten zijn. Daarmee bedoel ik dat het geen drastische maatregelen waren, maar meer dingen waar ik zelf nooit op was gekomen. Tuurlijk moest ik gezonder gaan eten om mijn doelen te bereiken, maar ik heb nooit het gevoel gehad dat ik op dieet ben gegaan. Ik eet zelfs meer dan dat ik eerst deed, maar dan beter verdeeld op een dag en gezonder, waardoor het “zin in iets lekkers gevoel” verdween. Dankzij kim en het sporten waar ik steeds fanatieker in werd, ben ik in een half jaar tijd ongeveer 25 kilo afgevallen. Met af en toe een dagje zondigen erbij zelfs;). Twijfel niet teveel en zet die stap! Je wordt er nooit slechter van, hooguit een stuk lichter!!

Johan 27 jaar (25 kilo afgevallen)

Let's connect

Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Pinterest
Podcast

 

Let's connect

Instagram

Facebook

Youtube

LinkedIn

Pinterest

Podcast