Dit werkt voor iedereen die wil afvallen!

Hét geheim…

Gisteren had ik een afspraak met een Osteopaat over een samenwerkingsverband. Tijdens het gesprek kwamen we er al heel snel achter dat we ontzettend op 1 lijn zaten voor wat betreft onze gedachten over voeding.

Dit vond ik verbazingwekkend, want mijn ervaring met osteopathie is dat men een hele sterke visie heeft over wat goed is voor een lichaam en dat neigt heel erg naar het Paleo dieet (waar overigens niets mis mee is hoor).

Deze osteopaat zei echter: “de een doet het super goed op wit brood en de ander op avocado’s.”

Precies DAT is mijn ervaring ook. Als je wilt afvallen en/of je veel energieker wilt voelen dan is er niet ONE SIZE FITS ALL. Er is niet 1 ding dat voor iedereen werkt. Geen enkel dieet is goed voor elk lichaam! Natuurlijk niet, iedereen is verschillend!

Maatwerk is essentieel

Maatwerk is daarom essentieel. Kijk naar jouw voorkeuren, waar houd je van qua eten? Hoe ziet een dag voor jou eruit, wat is makkelijk voor jou om te eten tijdens werk enz. enz.?

Het moet ook nog leuk blijven hè?!

Vorige week zei een dame die ik coach tegen me: “Kim, ik ben eigenlijk gek op witte broodjes, maar ik weet dat ze slecht voor me zijn! Nu eet ik ze niet meer, maar ik mis ze zo!”

Dit is nou een typisch voorbeeld van NIET naar je lichaam luisteren. Als jij gek bent op witte broodjes, dan eet je toch lekker witte broodjes?! JA, ook met witte broodjes kun je afvallen. Natuurlijk heb ik wel met haar besproken dat ze let op de hoeveelheden en op het beleg. En voilá… we zijn nu een week verder en ze is deze week meer dan 1 kilo afgevallen!

Omdat ze mag eten wat ze lekker vindt, heeft ze na zo’n maaltijd geen behoefte meer om te snoepen. De witte broodjes hebben haar genoeg verzadigd. Dus het zijn dan wel witte broodjes die ze eet, maar tóch heeft ze winst geboekt omdat ze daarna niet meer snoept!

Resultaat: vet veel afvallen!!!

Wat zijn jouw voorkeuren?

Dus kijk eens naar jezelf. Wat zijn jouw voorkeuren? Waar ben je gek op? Wat is makkelijk voor jou? Wat zou je zo jaren achter elkaar kunnen doen zonder moeite?

Als je die vragen kunt beantwoorden dan is het daarna zaak om de rest van je voeding er slim omheen te plannen. Zodat je EN eet wat je lekker vindt EN daar ook nog eens gewicht mee verliest!

Dus stop met diëten en ga eten wat je lekker vindt!!

En als je zelf niet weet hoe je de rest van je eten er slim omheen plant, zoek dan een coach die je daarbij kan helpen.

BAM zo simpel kan het zijn!

Ja, ik ben dus zo iemand!

Zo iemand die echt gelooft dat ALLES mogelijk is!! Alles? Nouja bijna alles dan;) Zolang jij in jouw eigen droom gelooft, volledig vertrouwen hebt in jezelf EN concrete acties onderneemt om daar te komen kun je veel, HEEL veel bereiken in het leven.

Let's connect

Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Pinterest
Podcast